AKTUELNO

Policija je izašla na lice mesta i obavila razgovor sa svim akterima, a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vladićinom Hanu.

U surduličkoj Osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj", u isturenom odeljenju u selu Masurica, napadnuta je desetogodišnja učenica. Nju je napao suprug učiteljice koja je u tom trenutku bila u učionici. Motiv ovog napada, za sada, nije poznat.

Kako saznaje Telegraf.rs, policijskoj upravi u Vranju je 9. oktobra prijavljeno da je u četvrtak, 8. oktobra ove godine u osnovnoj školi na području Surdulice u učionicu učiteljice došao njen suprug koji je počupao za kosu i pretio desetogodišnjoj devojčici.

Policija je odmah izašla na lice mesta i obavila razgovor sa svim akterima događaja. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile u medijima, suprug učiteljice M. S. uleteo je navodno u učionicu i istukao "dete romske nacionalnosti ometeno u razvoju, dok je ono vrištalo i molilo da ga ne tuku".

Učiteljica je, pišu, "sve vreme stajala po strani i ni na koji način nije reagovala", već je, navodno tek "posle časova počela da plače".

#Surdulica

#škola