AKTUELNO

Lazar G. (21) uhapšen zbog sumnje da je na kućnoj žurci u beogradsom naselju Kaluđerica nožem povredio M. K. (21) i M. Đ. (22)

Devojka M. K. (21) teško je povređena, dok je mladić M. Đ. (22) zadobio lakše povrede, kada ih je, kako se sumnja, Lazar G. (21) izbo nožem!

Krvava drama dogodila se u noći između utorka i srede u beogradskom naselju Kaluđerica i to za vreme žurke. Osumnjčeni Lazar G. je nakon ranjavanja pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila u automobilu "mercedes" na Smederevskom putu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kako saznajemo, nakon što je osumnjičeni upao na žurku prvo je počeo da se svađa sa M. Đ. Potom su se i potukli. Sevale su pesnice, a onda je uhapšeni izvukao nož i prvo izbo M. Đ.

Počela je vriska, a izbodeni je pao na kolena. Napadač se tada okrenuo ka devojci, koja je verovatno pokušavala da smiri sukob. Nju je ubadao kao pomahnitao, dok je ona plakala i dozivala pomoć - kaže izvor i dodaje da je Lazar G. pobegao posle krvavog pira.

Foto: Facebook.com

- I on, ali i ranjeni M. Đ. poznati su policiji od ranije i imaju dosijee - kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, dok su povređeni mladić i devojka zbrinuti u Urgentnom centru.

- Devojka ima teške povrede, operisana je i zadržana u bolnici, dok momak ima lakše povrede i juče je pušten na kućno lečenje - dodaje izvor. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se motivi obračuna.

#Kaluđerica

#Napad

#Nož