AKTUELNO

Dva putnika povređena su, dok je jedan automobil smrskan kada se jutros prevrnuo autobus u ulici Jakova Nenadovića u Valjevu.

Dva putnika povređena su, dok je jedan automobil smrskan kada se jutros prevrnuo autobus u ulici Jakova Nenadovića u Valjevu.Autobus, koji je saobraćao na gradskoj liniji Mrčić – Gornja Grabovica, prema rečima putnika i očevidaca, koji se kretao prema Grabovici, iz za sada nepoznatih razloga, na uglu ulice Mila Pantića prešao je u suprotnu kolovoznu traku, udario u automobil ”jugo” koji je bio parkiran na trotoaru, prebacio ga preko betonske bankine, zatim oborio drvo i sa automobilom preleteo preko ulice, uleteo u obližnje dvorište i zaustavio se na dva metra od kuće.

U autobusu su, kako saznaje Informer, bile radnice italijanske fabrike koje su se vraćale iz treće smene, a prema nezvaničnim informacijama, dve putnice su zadobile lakše telesne povrede, dok vozač autobusa nije povređen.

Uviđaj koji su obavili pripadnici saobraćajne policije trebalo bi da pokaže kako se dogodila ova nesvakidašnja saobraćajna nezgoda, a kao jedan od mogućih uzroka pominje se magla.

#Nesreća

#Valjevo