AKTUELNO

E. T. (44) osumnjičen je da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu u selu Rasno kod Sjenice. Iako su prve informacije govorile da je ranjen samo jedan muškarac, ispostavilo se da ima čak troje ranjenih

Ubijeni su F. Š. (64), Š.Š. (60) i B. Š. (44). Ranjen je B. Š. (35), dok su još dve osobe koje su se nalazile u kući sa ubijenima Z. A. i N. A. takođe ranjene.

Z.A. je pogođena u nogu, a N.Z. se zbog zadobijenih povreda nalazi u bolnici, ali se za sada ne zna o kakvim povredama se radi.

Foto: Irfan Licina

Z.A. je nakon pucnjave ispričala da je E.T. ušao u kuću u kojoj su se nalazili ubijeni i ranjeni, počeo da psuje, a zatim izvadio pištolj i iz istog ispalio više hitaca.

Prema prvim informacijama, uzrok tragedije su loši porodični odnosi. Osumnjičeni je došao iz Nemačke gde se nalazi na privremenom radu, troje ljudi, a brata svoje bivše žene teško ranio i lekari mu se bore za život.

Osumnjičeni je nakon zločina pobegao sa lica mesta i u toku je opsežna potraga za njim.

Nisi sama, pirjavi nasilje

Iako se najčešće dešava iza zatvorenih vrata, nasilje u porodici je krivično delo. Svako ko sumnja da se nasilje dešava može to da prijavi policiji, anonimnim i besplatnim pozivom na broj 192 ili 0800 100 600, dok je za informacije i podršku, svakog radnog dana od 10 do 20 sati, dostupan SOS telefon Autonomnog ženskog centra: 0800 100 007.

#Ubistvo