AKTUELNO

Kriminalna grupa Velje Nevolje uhapšena je ove nedelje, a u večerašnjem izdanju emisije "Hit Tvit" gledaoci su u prilici da čuju i vide ekskluzivne snimke.

Ekipa emisije "Hit Tvit" došla je u posed razgovora u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Foto: objektiv/ Vlada Šporčić

Iz poruka je lako zaključiti da je reč o planu za likvidaciju nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri" Milana Ljepoja.

Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa. On je glavni kao Pink Panter. Ja kažem: A, ne viđam ga. Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam. Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preneo da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad - čuje se u snimku.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da vidimo šta ćemo s njim, gde da ga oderemo, pa neka skuplja koga hoće, ali na onom svetu. I ja mu kažem: Vidi, ovako ja ne znam, ni on kako izgleda, ali povezan je sa Crnogorcima, nema s čime drugo, mada su u ovom gradu svi povezani sa onom drugom stranom Crnogoraca. Koliko ja znam živi na Dedinju u Beogradu. Smrad, debil, u 40 godina istripovao da bude krimos, ja mu napišem: Pa on je s onim Pink Panterima iz Niša, oni ovde sve drže bukvalno. Hvala ti na informaciji, pripaziću se svakako, ali da znaš da zadnjih godina živi na Dedinju sa ženom, a ovde u Nišu ima jaku ekipu, naravno u finansijskom smislu, a ovako ih okačim na k*rac. Videćemo kad dođe do letenja frižidera koliko su jaki, nismo im mi one žene iz zlatare. Pa da šaljem nekog da ne razmišljamo. Čim on tako najavljuje znači da je on ozbiljan - čuje se u nastavku, a ceo snimak pogledajte ispod.

Ko je Milan Ljepoja?

Milan Ljepoja iz Niša poznat je kao akter spektakularne pljačke u Dubaiju, a svaki trag mu se izgubio početkom decembra 2020. godine kada je, kako je rekao supruzi, krenuo da kupi automobil. Kod kuće je ostavio mobilni telefon, pozvao je taksi i otišao u nepoznatom pravcu. Kući se više nije vratio. Njegova porodica ubrzo je počela da sumnja da je on ubijen.