AKTUELNO

Na telu nestradalog mladića Jovana Veselinovića (18) iz Niša, prema prvim nezvaničnim informacijama, uočene su povrede od pada sa visine.

Prema mestu gde je nađeno telo pretpostavlja da je Jovan mogao da padne sa najmanje 10 metara visine, sa jednog od nezavršenih balkona ili prozora zgrade u Ulici Branka Krmanovića.

Foto: Facebook.com

Pored tela mladića pronađen je i mobilni telefon i novac koji je imao kod sebe.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, za sada nisu uočene druge povrede osim povreda od pada sa visine. Telo je poslato na obdukciju, a policija za sada ne isključuje ni jedan drugi scenario.

Kako pišu mediji, proveravaju se snimci sa video nadzora iz okolnih zgrada, kao i sve ostale okolnosti kako se mladić našao na ovom gradilištu.

"Ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo"

Jovanova majka Milica Cvetković izjavila je danas da je u toku obdukcija tela mladića koja će, kako je navela, dati odgovore.

- Policija mi je saopstila da je naš Jovan nastradao pod nerazjasnjenim okolnostima. Još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo - rekla je kratko.

Četiri dana potrage

Podsećamo, potraga za Jovanom trajala je od srede 17. februara kada je poslednji put viđen živ oko 23 časa na Bulevaru Nemanjića i zadnji put lociran u rejonu Ulice Branka Krsmanovića. Jovan, inače maturant Umetničke škole iz Niša, te večeri sa društvom bio je kod jednog druga u Cvijićevoj ulici gde su igrali video igre. Sa dvojicom drugova i drugaricom pošao je ka kući. Otpratio je drugaricu do TC na Bulevaru Nemanjića, a mobilni telefon mu je od te noći nedostupan, od oko 4 časa iza ponoći, zbog čega je bilo nemoguće pratiti njegovo dalje kretanje. Porodica kaže da nikada ranije nije otišao od kuće da se ne javi, da nije imao nikakvih problema i da je bio dobar đak.

#Jovan Veselinović