AKTUELNO

Mladići koji su u subotu automobilom marke BMW sleteli u Zapadnu Moravu na magistralom putu Kruševac - Pojate, bili su nerazdvojni prijatelji i redovno su izlazili zajedno.

Kako je ranije objavile telo vozača L. S., izvučeno je danas nešto oko podneva iz reke, dok se za telom T. K., za koga se sumnja da je bio na mestu suvozača, još uvek traga.

- Mnogo su se družili, zaista, ovo je prestrašno šta se dogodilo - svedoče meštani Ćićevca, odakle su mladići.

- Porodica je prijavila nestanak policiji juče,ali su i sami krenuli siroti da ih traže. Nisu viđeni od subote,a priča se da su možda bili i na benzinskoj pumpi. Put sa koga su sleteli sigurno poznaju dobro, jer je vozač poreklom iz Mrzenice, sela kod Ćićevca u čijem ataru se i dogodila tragedija - pričaju poznanici.

Tragovi kočenja mogu da pomognu istražiteljima da odgonetnu šta se dogodilo neposredno pre nego da auto završi u reci, gde je nađeno potopljeno i na haubi. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Kruševcu, a na licu mesta su i pripadnici Saobraćajne policije i Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Podsetimo, za sada postoje indikacije da je suvozač izleteo kroz šoferšajbnu. BMW koji je, kako se veruje, upravljao L. S. je skoro neprepoznatljiv, šteta je totalna, a polomljena je šoferšajbna, delovi auta. Poznato je da se auto kretao iz pravca Ćićevca na magistralnom putu Kruševac-Pojate. Kako je došlo do sletanja sa puta, još uvek se utvrđuje. Saobraćaj je već satima u prekidu, formiranje su kilometarske kolone vozila iz oba pravca.

#Reka