AKTUELNO

Nije precizirano da li je reč o prvom ili drugom Ulemekovom venčanju.

Košulja bela, sako crn, a umesto kravate leptir mašna i nezaobilazni cvet na reveru, fotografija kakva se retko viđa i to sa svadbe Milorada Ulemeka Legije, nekadašnjeg komandanta JSO, koji izdrava kaznu za jedan od najvećih zločina s početka 2000. godina - za ubistvo predsednika Vlade Srbije dr Zorana Đinđića.

Iako već godinama izdržava zatvorsku kaznu, detalji iz njegovog života s vremena na vreme se pojave u medijima poput ove fotografije koja je osvanula na Fejsbuk stranici Legende devedesetih.

Legija se dvaput ženio a u prvom braku uzeo je suprugino prezime Luković. Iz tog braka Ulemek ima već odraslu ćerku koja živi u inostranstvu. Uz ovu fotografiju ne precizira se o kom je venčanju reč.

Foto: Instagram.com

Sa drugom suprugom Aleksandrom dobio je još tri ćerke, a ona iz prvog braka ima i sina. Navodno, ako je verovati pričama koje su kružile devedesetih, Ulemek je otpočeo zajednički život sa Aleksandrom, udovicom svog kuma Šuce čijeg je sina iz prvog braka prihvatio. Ona ga redovno posećuje u zatvoru i dovodi mu kćerke.

#Milorad Ulemek Legija