AKTUELNO

U kući u Donjem Milanovcu pronađeno je telo muškarca za koga se sumnja da je Milan Ilić (34), koji je nestao u decembru prošle godine.

Prema prvim saznanjima, na telu nema vidljivih tragova nasilja, pa se sumnja da je reč o samoubistvu.Pored tela pronađena su i lična dokumenta i stvari, tako da se odmah posumnjalo da je reč o Milanu čiji je nestanak prijavljen 20. decembra prošle godine, kada je poslednji put viđen u centru Donjeg Milanovca. Nezvanično, navodno je pronađeno i oproštajno pismo.

Telo je pronašao policajac koji je učestvovao u pretrazi za nestalim mladićem. On je prolazio pored kuće za koju je znao da je vlasnik trenutno u Italiji, kada je uočio otvorena vrata. Nakon što je ušao unutra da proveri da li možda kuća nije obijena, pronašao je beživotno telo mladića.

Naložena je obdukcija, kao i DNK analiza, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti i potvrdio identitet lica.

Telo koje je pronađeno, zatečeno je u fazi raspadanja.Policija od 20. decembra traga za nestalim licem, pretraženo ej kompletno priobalje Dunava u prečniku od oko 40 kvadratnih kilometara i svi ostali predeli za koje je porodica smatrala da je trebalo obići.Policijska uprava u Boru je formirala i Radnu grupu koja je sve vreme sprovodila operativnu pretragu za nestalim Milanom.Po pronalasku tela policija je izvršila uviđaj a nakon istrage znaće se više detalja.

#Telo