AKTUELNO

Posle ukazane prve pomoći u Urgentnom centru, žena je zadržana na lečenju u valjevskoj bolnici.

Slobodan Vujović (61) iz sela Živkovci kod Ljiga uhapšen je jer je svoju suprugu Draganu (42) isekao više puta nožem. Pre toga, kako se saznaje, on je suprugu golu izbacio iz kuće.

Foto: Printscreen Youtube

Nastraju na suprugu prethodila je svađa u Vujovićevoj kući, da bi nasilnik potom uzeo nož, ženi naneo dve posekotine sa obe strane lica od po 10 i 15 centimetara. Pored toga, Dragana je zadobila i posekotinu na bradi, te po dve rane na vratu i šaci, dok je pokušavala da se odbrani.

Pročitajte još: HOROR U NIŠU Razneo se bombom zbog neuzvraćene ljubavi

Nasilje su prijavile komšije, koje su čule Draganino zapomaganje.

Oni su se često svađali poslednjih pet godina od kako žive zajedno, tako da je policija intervenisala nekoliko puta. Zajedničku decu nemaju, ali u kući je često boravilo troje Draganine dece iz prvog braka. Napuštala ga je nekoliko puta, malo boravila kod Slobodana, a malo kod bišveg muža koji živi kod Uba. Izgleda da ju je Slobodan optuživao da ga koristi i vara, jer nije nigde radila a jedini prihod im je Slobodanova poljoprivredna penzija, s obzirom da je on teško pokretan i nije u stanju da radi, a dva puta je dizao kredit da plati školovanje njene dece – priča jedan od poznanika Vujovića u Živkovcima.

Foto: Pixabay.com

Nakon hapšenja, zbog krivičnog dela nasilja u porodici, Vujoviću je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

#Fizički napad

#Hapšenje

#Ljig

#Policija

#Porodično nasilje

'