AKTUELNO

Meštani su zanemeli od šoka.

Zoran Jovanović (35) iz Dragova kod Rekovca izvršio je samoubistvo sletevši u nedelju oko pola osam uveče u seosko jezero “opel astrom”.

Mladić, pričaju za beogradske medije meštani, koji je došao na vikend iz jagodinske bolnice u kojoj se lečio od alkoholizma, najpre pokušao da se obesi lancem, ali da ga je u tome sprečila supruga.

On je tada seo u automobil i otišao na jezero i namerno se utopio. Njegovo telo u ponedeljak su izvadili ronioci, a automobil je pomoću traktora i čekrka izvučen iz vode.

Pročitajte još: KRVAVI PIR U LJIGU: Ženu izbacio GOLU NA ULICU, pa je SEKAO NOŽEM PO TELU

Foto: Tanjug

-Video sam kako je izleteo iz dvorišta. Mahnuo sam mu, ali me on uopšte nije prepoznao. Video sam da je potpuno bio rastrojen. Supruzi je rekao da je malo popio. Kako je njegovo telo bilo puno lekova, alkohol je verovatno loše uticao na njega. Smilja mi je rekla da je hteo da se obesi lancem ili da skoči sa krova staje. Kada je stigao na jezero, hteo je da se kupa, ali mu tri ribolovca to nisu dozvolila. On je seo u automobil, dao gas i na zaprepašćenje ribolovaca i kupača, preko skakaonice sleteo u jezero - rekao je jedan komšija.

Ribolovci i plivači su ga zvali da izađe iz automobila, koji je plutao skoro pet minuta. Znali su i da je dobar plivač.

Kako Zoran nije izlazio iz automobila, mladići su skočili, razbili zadnje staklo na “astri” i pozvali ga da izađe. On je odbio. Onda je jedan od njih pokušao da ga izvuče, ali nije uspeo da ga odvoji od volana za koji se Zoran grčevito držao.

#Jagodina

#Samoubistvo

'