AKTUELNO

U naselju Višnjak u Kragujevcu prošle noći desila se teška tragedija. U dvorištu kuće u ovom naselju pronađena je mrtva petnaestogodišnja A.S.

Prema informacijama iz istrage,nesretna devojčica obesila se u dvorištu porodične kuće a pronašli su je majka i brat.Odmah su obavestili Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla. Lekari su pokušali reanimaciju,ali,nažalost, nije joj bilo spasa.

U ovom naselju tuga i neverica.Ispred porodične kuće okupili se najbliži,niko nije imao snage da bilo šta kaže o teškoj nesreći koja ih je zadesila.Komšije koje znaju ovu porodicu u neverici.

Strašno, još ne mogu da poverujem da se to desilo. Bila je divno dete,koliko znamo dobar đak.Kakva li je to sila koje tako dobro dete uze, kao za sebe - priča jedna komšinica.

Komšije kažu da je reč o dobroj i vrednoj porodici. Tragično preminula devojčica živela je u kući sa bakom, majkom,starijim bratom i mlađom sestricom. Otac im je na privremenom radu u Italiji.

Koliko znamo nisu imali materijalnih problema,ni u čemu nisu oskudevali. Niko još ne može da poveruje da se desila tako teška tragedija, ništa na to nije ukazivalo - govore žitelji ovog naselja koji dobro poznaju ovu porodicu.

Devojčica je pohađala osmi razred Osnovne škole „Dragiša Mihailović“ u ovom naselju. Direktor škole Dalibor Tvrdišić, povodom ovog tragičnog događaja održao je konferenciju za novinare.

Danas je veoma tužan dan u OŠ „Dragiša Mihailović“. Obavešteni smo da je učenica osmog razreda naše škole iznenada preminula. NJena vedrina,osmeh i druželjubivost svima će nam nedostajati. Naše iskreno saučešće izjavljeno je porodici. Ovaj tragičan događaj veoma je potresao naše učenike i nastavnike - navedeno je u saopštenju škole.

Direktor je rekao da je redovno pohađala nastavu,bila dobar đak, pozitivna, omiljena u odeljenju. Dodao je da je polagala probni završni ispit i pokazala dobre rezultate. Ništa, kaže on, nije ukazivalo na tragičan ishod.