AKTUELNO

Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije dobila je 8. juna zahtev tužilaštva za prikupljanje potrebnih obaveštenja i preduzimanje određenih dodatnih mera i radnji, radi potpunog razjašnjenja dostavljenih podataka, u vezi sa ubistvom novinara Milana Pantića iz Jagodine.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da će staviti na raspolaganje sve svoje kapacitete, kako bi, posle 16 godina, kukavički zločin ubistva novinara Milana Pantića bio u najkraćem roku u potpunosti rasvetljen, a počinioci procesuirani i adekvatno kažnjeni.

Direkcija policije - Uprava kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije prethodno je, 15. maja, prosledila izveštaj Višem javnom tužilaštvu u Jagodini u vezi sa ubistvom novinara Pantića, koje se dogodilo 11. juna 2001. godine.

Aleksandar Vulin za TV PINK: Srbe sa Kosova i Metohije ne može da protera nikakva sila

Ministarstvo unutrašnjih poslova staviće na raspolaganje sve svoje kapacitete - ljudstvo i resurse nadležnim organima, kako bi, posle 16 godina tapkanja u mestu, došli do pune istine i ovaj brutalni i kukavički zločin nad novinarom koji je svoj posao obavljao predano i profesinalno, bio u najkraćem roku u potpunosti rasvetljen, a počinioci procesuirani i adekvatno kažnjeni, stoji u saopštenju.

#MUP Republike Srbije

#Ubistvo

'