AKTUELNO

J. G. vozač "ševroleta" (28) koji je izazvao težak udes kod Jugbodanovca prethodno je bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica.

Kako mediji prenose, saobraćajna policija je vršila redovnu kontrolu saobraćaja i pokušala da zaustavi vozača "ševroleta" svetlosnom signalizacijom, međutim on je odbio da stane i dao se u beg!

J. G. se na ovaj potez najverovatnije odlučio jer za njim postoji raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu gde se protiv njega vodi postupak zbog teške krađe.

J. G, koji je u vozilu bio sa devojkom J. P. (19) iz Niša, krenuo je da beži u pravcu naselja Bubanj, pa ka Železničkoj stanici i Novom Selu, Merošini i na kraju ka Jugbogdanovcu gde je izazvao nesreću prešavši na suprotnu stranu kolovoza i sudarivši se sa "audijem".

U "audiju" su bili supružnici B. K. (61) i L. K. (53), oboje iz Niša.

U poteri za J. G, čije je zadnje prebivalište bilo prijavljeno u Jagodini, učestvovalo je osam policijskih vozila i dvojica motociklista policajaca!

Koliko je potera bila dramatična pokazuje i to da su Nišlije po društvenim mrežama razmenjivale informacije gde su i u kom trenutku primetile automobil koji velikom brzinom beži dok ga juri veliki broj policajaca!

Poslednja informacija na društvenim mrežama bila je da je vozač "projurio kroz Merošinu".

Prema nezvaničnim saznanjima, J. G. čak uopšte nema izdatu vozačku dozvolu!

Do stravičnog sudara došlo je oko 14.30 sati na putu Niš-Prokuplje. Begunac od policije je poginuo na licu mesta, dok su tri osobe povređene u udesu - devojka koja se sa njim nalazila u "ševroletu" i bračni par iz "audija".

Prizor na licu mesta je stravičan! "Audi" je završio u jarku, a "ševrolet" čak pedesetak metara dalje na poljani. Na licu mesta je veliki broj policajaca.

#Niš

#Saobraćajna nesreća