AKTUELNO

Uprkos velikim naporima lekara da ga reanimiraju i spasu mu život, nesrećni vozač je ipak podlegao povredama.

U tragičnoj nesreći koja se u nedelju dogodila za vreme druge trke nacionalnog šampionata u automobilizmu na kružnim stazama koja je vožena na poznatom autodromu Beranovac kod Kraljeva, trtagično je nastradao vozač "juga" Vladimir Šekularac (38) iz Aleksandrovca.

Kako nezvanično saznaju mediji, on je upravljajući svojim automobilom u okviru trke "klase 2" prebrzo ušao u jednu deonicu staze i nakon kasnog kočenja, nedaleko od takozvanog "malog mosta", pri velikoj brzini snažno udario u odbojnik kraj staze.

Trka je odmah potom prekinuta, a teško povređeni Šekularac je, nakon što su ga pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice izvukli iz smrskanog automobila.

Foto: Pink.rs

Uprkos velikim naporima lekara da ga reanimiraju i spasu mu život, nesrećni vozač je ipak podlegao povredama na putu do bolnice.

Na autodrom je ubrzo stigla vest da je Šekularac preminuo i sve trke po raspisanim klasama su zvanično prekinute, a svi ostali vozači su odvezli počasni krug na taj način odajući poštu tragično nastradalom kolegi.

#Kraljevo

#udes