AKTUELNO

Telo Milana B. (42) iz Novog Sada pronađeno je u subotu veče u stanu u Ulici Mileve Marić 66 na Novom naselju.

Tu se nekada nalazio lokal koji je adaptirao u stan, a prema nezvaničnim saznanjima živeo je sa rođakom Aleksandrom V. (39) koji je takođe iz Novog Sada.

- U subotu je došao Aleksandrov rođeni brat s obzirom na to da se nije čuo sa njim nekoliko dana. A nije mu se javljao ni Milan. Кucao je, ali mu niko nije otvarao. Bilo mu je sumnjivo jer nije ni video bratov automobil na parkingu. Raspitivao se po komšiliku, ali niko ih nije viđao nekoliko dana. Tada je obavestio policiju - kaže izvor iz istrage.

Novosadska policija u prisustvu brata i članova vatrogasne brigade obila vrata kako bi ušli u stan. Zatekli su Milanovo telo sa ubodnim ranama nanetim najverovatnije nožem.

Portparol Hitne pomoći Zoran Кrulj kaže da je ekipa na poziv policije brzo stigla na mesto ubistva gde je mogla samo da konstatuje smrt muškarca.

Inače, u četvrtak je na vikend naselju Кamenjar, pronađen automobil zaključan iznutra, a u kome je zatečeno telo Aleksandra, sa presečenim venama, nožem i razbijenom staklom flašom. Prepostavlja se da je prvo u stanu ubio rođaka Milana, a onda počinio samoubistvo. Niko ne zna koji bi motiv mogao biti - dodaje izvor iz istrage.

Tela su poslata na sudsku obdukciju na Institutu sudske medicine u Novom Sadu.

- Znam ih ovako, često se čula svađa njih dvojice iz te prostorije, a zašto su se svađali niko od nas ne zna. Prema nama komšijama su bili kulturni. E sada neko priča da su koristili narkotike, ali ja to ne znam, niti mogu da tvrdim - kaže jedan od komšija iz zgrade.

#Novi Sad

#Ubistvo