AKTUELNO

Ne mogu da veruju da je brat digao ruku na brata kog je prihvatio u svoj dom kada su ga svi odbacili.

Poznanici i prijatelji Milana Busije (42), čije je telo nađeno u subotu uveče u jednom lokalu koji je bio adaptiran za stanovanje, u Ulici Mileve Marić na novosadskom Novom naselju, još ne mogu da veruju da ga je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) kojeg je prihvatio i primio pod svoj krov kada su ga, kako kažu, svi odbacili.

Milan je bio dobar čovek, odrastao je na novosadskom naselju Liman, u Šekspirovoj i ceo život je pomagao kome god je pomoć bila potrebna. Tako je i Acu primio pod svoj krov kada mu je to bilo potrebno. Njega su u jednom trenutku odbacili svi, osim Milana– kaže prijatelj pokojnog Milana i dodaje da je Aleksandar ranije umeo da uzme neku od droga, ali da je to davno završena priča.

– Obdukcija će pokazati da li se vratio tom poroku. Ne znamo još ni kada će biti sahrana. Ovo je za sve njihove veliki šok – kaže izvor.

Podsetimo, telo Milana pronađeno je u subotu uveče. Živeo je u njemu sa rođakom Aleksandrom. Inače, u četvrtak je na vikend naselju Kamenjaru, pronađen zaključan automobil, u kome je zatečeno telo Aleksandra, sa presečenim venama, nožem i razbijenom staklenom flašom.

Pretpostavlja se da je on prvo u stanu ubio rođaka Milana, a onda izvršio samoubistvo. Niko ne zna koji bi motiv mogao biti.

Autor:

#Novi Sad

#Policija

#Ubistvo

#rotacija