AKTUELNO

Posle nekoliko sati završena je operacija Danijele (30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11).

"Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

R.K. još uvek nije uhapšen, a policija i dalje pretražuje teren.

Foto: Foto RINA

Komšije kažu da prizor koji su zatekli jutros nikad neće zaboraviti.

"Čekao je da dete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog WC-a i uleteo je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dečica su bila oko nje. Umivala je i plakala govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti", priča komšinica.

Foto: Foto RINA

R.K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

"Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema", kažu komšije.

Foto: Foto RINA

Prema nezvaničnim informacijama R.K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga bila trudna i da je to bio jedan od razloga ove poslednje svađe, ali to još uvek nije potvrđeno.

Foto: Foto RINA

Autor:

#Kuća

#Napad

#Nasilje

#Porodica

#Čačak