AKTUELNO

Muškarac (38) uhapšen je u Bogatiću pošto je obljubio trinaestogodišnju devojčicu, i to nakon proslave 18. rođendana u komšiluku.

I. A. (38) iz Belotića iskoristio je poverenje devojčice (13), koju poznaje jer je radio kod njenog oca, i izveo je sa proslave, nakon čega je, kako se sumnja, obljubio.

Kako kaže izvor, devojčica je bila na proslavi u Bogatiću na kojoj je bio i osumnjičeni. Mušarac i devojčica poznaju se od ranije, jer je osumnjičeni zaposlen kod njenog oca.

- On je iskoristio njeno poverenje i izveo je sa proslave, nakon čega ju je napao - kaže izvor.

Prema dosadašnjim informacijama devojčica će biti saslušana pred tužiocem gde će ispričati šta se dogodilo kobne noći, a pred tužiocem će svoju odbranu moći da iznese i osumnjičeni predator.

Osumnjičeni je izveo devojčicu sa proslave i obljubio je u napuštenom dvorištu u blizini, a potom pobegao. Otac devojčice prijavio je slučaj policiji, na pregledima je utvrđeno da je dete napastvovano, i počela je akcija potrage za osumnjičenim.

Policija je posle višečasovne potrage u Bogatiću uhapsila I. A. (38) iz sela Belotić, a nezvanično, osumnjičeni, koji je navodno oženjen, uhapšen je u kući u kojoj živi sa svojom porodicom.

#Bogatić

#Silovanje