AKTUELNO

In­spe­k­to­ri SB­P­OK pro­ve­rom na­vo­da ne­ka­da­šnjeg fu­n­k­cio­ne­ra Par­ti­za­na utvr­di­li da SD Par­ti­zan ni­je ima­lo sklo­pljen ugo­vor s Mi­lo­ra­dom Pušicom.

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, prekjuče je u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala govorio neistine, saopštio je MUP.

- Inspektori SBPOK, povodom izjave koju je policiji dostavio nekadašnji funkcioner Partizana Vladimir Vuletić, proverom navoda koje je izneo, utvrdili su da Sportsko društvo Partizan nije imalo sklopljen ugovor sa preduzećem „Mitona“, niti s gospodinom Miloradom Pušicom o iznajmljivanju restorana i bašte na stadionu u Humskoj - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se dodaje, informacija dobijena od Vladimira Vuletića pokazala se neistinitom.

- O razlozima dostavljanja lažnih vesti pripadnicima SBPOK, razgovaraćemo s gospodinom Vuletićem - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, Vuletić je prekjuče ispred zgrade SBPOK izjavio da poseduje zapisnik sa sedme sednice UO Partizana od 7. juna 2017, na kojoj je navodno doneta odluka o izdavanju Partizanovog restorana, koji se nalazi u sklopu stadiona. Inače, u tom delu stadiona je, kako se sumnja, kriminalna grupa Veljka Belivuka napravila takozvani bunker, u kome je policija našla drogu i oružje, ali i tragove zločina.

- Imamo priliku da vam iskažemo stvari koje je MUP mogao da istraži da je želeo. Na telefonskoj sednici Upravnog odbora JSD Partizan, pod predsedavajućim Miloradom Vučelićem, donosi se odluka da se sve prostorije restorana Partizan izdaju u zakup jednoj firmi „Mitona“. Lakom pretragom možemo ustanoviti da je na mestu direktora ove firme Milorad Pušica, član Glavnog odbora SNS - rekao je Vuletić okupljenim novinarima.

Osim MUP, navode Vuletića demantovao je i Milorad Vučelić.

- SD Partizan nikada nije potpisalo ugovor s Miloradom Pušicom o iznajmljivanju prostorija u Humskoj, niti restorana - naveo je Vučelić za Večernje novosti.