AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su i uhapsili N. J. (18), osumnjičenog da je 4. jula teško povredio muškarca u blizini Gradske kuće u Užicu.

On se tereti da je staklenom flašom udario dvadesetsedmogodišnjeg muškarca u glavu i naneo mu teške telesne povrede. On je medicinski zbrinut u Opštoj bolnici u Užicu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu.

Da podsetimo, baš pre dva dana na jednoj od centralnih gradskih ulica u Užicu prolaznici su zatekli jezivi prizor. Na snimku koji je podelio jedan meštanin videli su se tragovi svuda po putu koji veoma podsećaju na krv.

Kako su juče potvrdili iz policije, službenici su na licu mesta ispred Gradske kuće zatekli jedno lice. Obaveštena je ekipa Hitne pomoć koja je ubrzo stigla na lice mesta, te je povređeno lice prevezeno u bolnicu.

Sumnja se da je ovaj incident povezan sa snimkom koji je osvanuo na društvenim mrežama, ali i dalje nema zvanične potvrde.

#Hapšenje

#Napad

#Užice