AKTUELNO

Srđan Lalić (36), koji pozira pored iskasapljene i krvave žrtve, navodno je kompjuterski stručnjak, a bio je zadužen za nabavljanje i održavanje telefona sa aplikacijom Skaj, preko kojih su članovi klana razmenjivali jezive slike, piše Kurir.

Srđan Lalić (36), pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je na jednoj od najjezivijih fotografija koje su načinili pripadnici klana tokom brutalnih mučenja žrtava, navodno je bio IT stručnjak pre nego što je postao Belivukov vojnik!

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Kurir saznaje, Lalić se dovodi u vezu sa najmanje tri surove likvidacije. Na fotografiji koja je u nedelju prikazana na TV Pink vide se Belivuk i on kako sa širokim osmehom i crnim hirurškim rukavicama poziraju pred još uvek živog, ali vezanog i mučenog mladića, kog su kasnije ubili.

Obezbeđivao Skaj

Lalić je uhapšen 4. februara. U početku se sumnjalo da je njegova uloga bila samo da obezbeđuje telefone sa aplikacijom Skaj za šifrovanu komunikaciju, registruje hosting i pere novac, jer je trgovao bitkoinima. Međutim, istražitelji su ostali šokirani kada su shvatili da stručnjak za kompjutere sa zadovoljstvom drži glavu izmučene žrtve - otkriva Kurirov izvor iz istrage.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN, TANJUG/RADE PRELIĆ

Prema njegovim rečima, iako je pokušao da se predstavi kao stručnjak za kompjutere, posle prikupljanja brojnih dokaza, Lalić se dovodi u vezu sa surovim ubistvima Aleksandra Gligorijevića, Lazara Vukićevića i Milana Ljepoje.

BONUS VIDEO: Ovako je grupa Velje Nevolje namamila Milana Ljepoju u kuću u Ritopeku, odakle nikad nije izašao!

Sva trojica, podsetimo, nestala su, a poslednji put su živi viđeni u kući u Ritopeku. U vikendici koju su, kako se sumnja, pripadnici Belivukove grupe koristili za mučenja, a potom i likvidacije otetih, nastale su i fotografije na kojima Lalić i Belivuk poziraju uz muškarca koji je očigledno prethodno zverski maltretiran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su Belivuk i Lalić, ovaj čovek je još živ, ali zaklaće ga, neće ostati živ - rekao je ministar Aleksandar Vulin, dok je u emisiji "Hit tvit" opisivao monstruoznu fotografiju.

PAŽNJA! VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!

Video: TV Pink