AKTUELNO

Fotografije zločina mafijaškog klana Velje Nevolje zgrozile su javnost, a onih je slao posebnoj osobi od poverenja.

Otkriveno je i da je Belivuk fotografije od kojih se ledi krv u žilama a na kojima pozira sa žrtvama slao ljubavnici M. R., piše Republika.

Ministar policije Aleksandar Vulin juče je pokazao dosad neobjavljene fotografije zverskih dela klana Veljka Belivuka.

- Ovo je unakaženo telo, leš bez glave. Ovo su stopala ovog ćoveka.. Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli pokazano je porodicama. Neki su povraćali, odbijali da gledaju, neki su rekli da to nije istina -rekao je Vulin.

Belivuku će ljubavnica doći glave

Kako je poznato, M.R će biti svedok saradnik zbog čega je dobila policijsko obezbeđenje.

PAŽNJA! VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA!

Foto: TV Pink Printscreen

Okorelog kriminalca će ''prodati'' dugogodišnja švalerka M. R, koja je inače direktorka jednih novina. M. R. se tereti da je prala krvavi novac Velje Nevolje i najverovatnije će biti svedok saradnik u procesu protiv njegove mafijaške bande, zbog čega je dobila policijsko obezbeđenje, piše Informer.

Izvor iz istrage je nedavno otkrio da se M. R. nedavno preselila u jedan skupoceni stan na Novom Beogradu, gde je 24 sata dnevno čuvaju policajci.

– Ona je krajem februara privedena u SBPOK, gde je saslušana u okviru finansijske istrage Belivukovog klana. Policija sumnja da je Velja nevolja preko ljubavnice i još nekoliko bliskih osoba legalizovao keš koji je zaradio od šverca droge, reketa, iznuda… Veljina ljubavnica je tada pristala da sarađuje sa istražiteljima jer je shvatila da joj preti dugogodišnja robija ako pokuša da sakrije dokaze protiv njega – kaže izvor

Video: TV Pink

#Crna Hronika

#Kriminal

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja

#Zaštićeni svedok