AKTUELNO

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B (20) koji je jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama te pokosio šest pešaka.

Policijske je sinoć blokirala izlaze iz grada, nakon što je pronađen "BMW" na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bežeći od policijske patrole.

Kako je rečeno tamnošnjim medijima, mladić je oko 1:15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gde je povredio šest pešaka koji su se našli u tom trenutku na trotoaru vraćajući se iz grada. Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin je navodno nastavio da vozi, i nije zaustavio da vidi šta je sa povređenima. Ubrzo je na lice mesta stigla i policija, a patrole interventne jedinice CB Budva krenule su u poteru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je video da je grad blokiran napravio još jednu saobraćajnu nezgodu, na Jadranskom putu udario je u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila. Nakon toga je izašao iz vozila i navodno pobegao u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.

#Budva