AKTUELNO

Na konferenciji za medije koje je organizovao tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić novinarima su prikazane slike žrtava kriminalnog klana Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja i Marka Miljkovića, poznatijeg kao Marko "mesar". Na slikama se nalaze Aleksandar Gligorijević, Milan Ljepoja, Zdravko Radojević i Goran Veličković Goksi.

Fotografije nisu prikazane javnosti, a na konferenciji je bio i novinar TV Pink Mladen Mijatović koji je, gostujući u "Nacionalnom dnevniku", ispričao da je reč o jezivom foto materijalu. Mijatović je rekao i kako je tokom svoje karijere u poslednjih 21 godinu usnimio oko 1300 leševa, ali da nikada ništa monstruozno nije video, kao danas.

Foto: TV Pink Printscreen

Prikazane su fotografije iz istrage i te fotografije su deo dokaznog materijala protiv organizovane krimilane grupe Veljka Belivuka, a sadržaj je jeziv! Ja 21 godinu radim kao reporter crne hronike i snimio sam oko 1300 leševa, ali ono što sam danas video je nešto neverovatno i monstruozno. Prikazane su fotografije, bez blurovanja, gde se vide unakažena i masakrirana tela, bez glave, bez ruku, bez nogu. U pitanju su 4 tela, Aleksandra Gligorijevića, Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića i Gorana Veličkovića. Šokantno i monstruozno! - kaže Mijatović i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

MIJATOVIĆ: ŽRTVE SU SILOVALI DOK NE IZDAHNU! NA JEDNOM TRUPU UREZANA KRVAVA PORUKA!

Mijatović je dodao i kako se na fotografijama vide naga tela sa lisicama vezanim rukama, kao i da su delovi tela spakovani u korita. Istakao je i da je okolo i u koritima velika količina krvi, kao i da je na jednom trupu bila urezana čak i krvava poruka.

Na tim fotografijama se vide naga tela sa lisicama vezanim rukama, a zatim i delovi tela koji su spakovani u koritima, velike količine krvi na delovima tela i u koritima, a na jednom trupu bila je urezana čak i krvava poruka koja je bila upućena jednoj osobi iz kriminalne grupe. Pretpostavlja se da su prvo žrtve namamli da dođu u kuću strave, a onda ih dugo silovali i zlostavljali, dok te žrtve nisu izdahnule. Delove tela su sekli i tokom mučenja i nakon što su žrtve izdahnule - rekao je Mijatović.