AKTUELNO

Policija u Užicu traga za dvojicom mladića, učesnika krvave tuče koja se sinoć u kasnim večernjim satima dogodila u Ulici Čertvog puka u naselju Kapetanovina, od kojih je jedan suparnika udario sekirom u glavu i zadao mu teške povrede opasne po život.

Begunac koji je koristio sekiru, saznaje “Blic” nalazio se u kućnom zatvoru i na sebi je imao nanogicu, a povređeni koji je zadobio udarac najpre je prevežen u užičku bolnicu, a zatim hitno transportovan u Kragujevac.

Nezvanično, u tuči su učestvovala četvorica Užičana, po dvojica sa obe strane. Najpre je došlo do koškanja koji se pretvorio u fizički sukob, prema priči meštana vinovnici su se u jednom trenutku i gađali drvenim predmetima, da bi u jednom trenutku mladić za kojim se traga potegao sekiru.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Kako kažu žitelji ovog dela Užica, jedan od meštana je pokušao da razdvoji sukobljene, ali je mladić sa sekirom preko njegovog ramena udario suparnika u glavu. Još jedan učesnik tuče je povređen, ali je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Jake policijske snage sinoć oko 23 sata blokirale su naselje Kapetanovina i otpočele uviđaj i potragu za dvojicom odbeglih učesnika tuče čiji su motivi za sada nepoznati. Na ulici gde je došlo do sukoba primetni su tragovi krvi, a policija trenutno ovde vrši pretres terena i okolnih kuća.