AKTUELNO

Navijači Partizana okupljeni pod zastvom Partizanovci, na svom oficijalnom jutjub kanalu stihovima pesme grupe JNA "Dete Partizana" oprostili su se od bivšeg vođe Gorana Veličkovića Goksija.

U Sabornoj crkvi u Beogradu, danas tačno u podne, supruga brutalno ubijenog Veličkovića, zajedno sa prijateljima, organizovala je opelo kome je prisustvovalo nekoliko stotina navijača Partizana. Oni su nosili crne majice sa žutim natpisom na leđima: "Gore na nebu armija prava" i veliki barjak sa likom ubijenog Veličkovića.

Ista grupa navijača uradila je i mural posvećen Goksiju na Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice gde su danas položeni venci i zastave navijačkih grupa i zapaljene sveće.

Grobari su se skandiranjem ispred Saborne crkve, a nakon toga i bakljadom na Kalemegdanu, po poslednji put oprostili od svog "saborca sa šipke."

Foto: Facebook.com/Printscreen

Putem društvenih mreža simaptizeri crno-bele boje i dalje se opraštaju od brutalno ubijenog Veličkovića, a najviše pažnje privukao je video na jutjub kanalu Partizanovci na koji je malo ko ostao ravnodušan.

Podsetimo, Veličkovića je na sastanak smrti dovezla supruga. Ona ga je 3. avgusta 2020. ostavila u Višegradskoj ulici u centru Beograda i to je bio poslednji put da ga je videla.

- Pošto se nije vratio kući, žena je odmah posumnjala da mu se nešto loše desilo i prijavila je slučaj policiji. Ona je slutila da Goran nije više među živima, a njene crne slutnje su se obistinile 4. februara, nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove monstruozne kriminalne grupe - priča sagovornik Kurira.