AKTUELNO

Mladić od 20 godina poginuo je sinoć u sudaru kod Kruševca. Nesreća se dogodila oko 22 i 30 sati, kada su se na Bruskom putu, na izlazu iz grada, sudarila dva putnička automobila.

Prema nezvaničnim informacijama, u saobraćajnoj nezgodi bila si povređena još dva lica, vozač “škode”, kao i lice iz vozila “alfa romeo”, gde se i nalazio i dvadesetogodišnjak koji je tragično izgubio život.

Foto: Radio Televizija Kruševac

Kako je potvrdila direktorka Opšte bolnice Kruševac Vesna Stević Gajić, radi se o muškarcima, koji su hospitalizovani i nisu životno ugroženi. Na odeljenje intezivne nege kruševačke bolnice smešten je N.N. iz Kruševca, star 36 godina sa višestrukim frakturama lobanje, dok je L.M., star 21 godinu, takođe iz Kruševca, jutros upućen na dalje lečenje u Klinički centar Niš, zbog višestrukih preloma ortopedskog karaktera.

Foto: Radio Televizija Kruševac

Uviđaj lica mesta obavili su pripadnici kruševačke Saobraćajne policije, a za spašavanje povređenih, pored kruševačke Hitne pomoći, bili su angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice.

Autor: