AKTUELNO

On je nakon stravičnog zločina počinio samoubistvo, bacivši se pod voz.

Olga Lovrić (39) juče je krvnički ubijena u Centru za socijalni rad, a za njeno ubistvo osumnjičen je njen bivši suprug Milan Lovrić (46) koji je, prema najnovijim informacijama medija, izvršio samoubistvo bacivši se pod voz na Tošinom bunaru u Beogradu.

Foto: Facebook, Pink.rs

Milan je osumnjičen da je svoju suprugu Olgu usred dana oko 15:20 časova napao kamenom, udarao je po glavi, nakon čega je nesrećna žena preminula, a on pobegao sa mesta događaja.

Pročitajte još: ŠOK! Nećete verovati ko je čovek koji se BACIO POD VOZ na Tošinom Bunaru

Otac im ubio majku, šta sad s troje male dece?

Iz nadležnog ministarstva saopšteno da su preduzete hitne mere kako bi se zbrinulo troje dece nakon što im je u sredu otac usred Beograda ubio majku.Istovremeno, u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izražava se duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se juče desio na Novom Beogradu, u Centru za socijalni rad.  Saopšteno je i da su u saradnji sa Gradskim centrom za socijalni rad preduzete hitne mere zbrinjavanja dece. - Deci su obezbeđeni egzistencionalni uslovi, bezbednost i briga o zdravlju do konačnog odlučivanja o njihovom daljem zbrinjavanju - navodi se u saopštenju.

Olga je juče dovela svoja tri sina (10, 8 i 3 godine) kako bi ih Milan video u kontrolisanim uslovima, s obzirom na to da je već osuđivan za nasilje u porodici, a u toku je bila brakorazvodna parnica. Očevici pričaju da je još tokom susreta Milan pretio supruzi.

Foto: Facebook

Nakon stravičnog zločina, deca uvedeni su u prostorije Centra za socijalni rad, gde su bili tokom trajanja uviđaja. Kada su forenzičari odneli telo njihove majke, deci je pozlilo, pa je intervenisala Hitna pomoć.

#Beograd

#Samoubistvo

#Ubistvo

'