AKTUELNO

Maja je bila u stanu sa ćerkama, koje imaju četiri i šest godina.

Maja Marković (37), zaposlena u MUP, koja je pogunula kada ju je udarila struja na terasi dok je nameštala kabl na računarima kojima je "rudarila" kriptovalutu itirijum, bila je u stanu sa ćerkicama i čak je i mrtva pala preko jedne od njih dve, tvrdi nam pordični prijatelj.

- Maja je bila u stanu sa ćerkama, koje imaju četiri i šest godina, i počeo je neki vetrić i sitna kišica, a dva računara za "rudarenje" bila su joj na terasi. Pošla je da skloni te kompjutere, uhvatila kabl, tu je bio spoj i udari je struja. Čak je pala preko jedne od devojčica.

Deca su vrištala, plakala. A u međuvremenu suprug Bojan, koji je bio na poslu, zvao ju je da pita šta da kupi u prodavnici, ali ona se nije javljala. Kako se nije javljala, dotrčao je kući, deca su vrištala, a nju je zatekao mrtvu. Pozvao je hitnu pomoć, ali su samo mogli da konstatuju smrt - priča jedan od prijatelja porodice.

On navodi da su Bojan, koji radi pri direktoratu policije i Maja, koja je bila zaposlena u administraciji MUP, stan na Zvezdaru u Beogradu, u kome se i dogodila tragedija, kupili od novca zarađenog na kriptovalutama. Navodno su na tome zaradili čak 50.000 evra.

Maja i Bojan su, inače, poreklom s Kosmeta, iz Vitine, a izbegli su 1999, njena porodica u Kruševac, a njegova u Smederevo.

#Maja Marković

#Zvezdara