AKTUELNO

Vladimir Kovačević zvani Kovač, navijač Rada blizak je prijatelj i komšija bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović.

Kovačević koji se na koncertu Riblje Čorbe fotografisao sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom živi u istoj zgradi u kojoj stanuje i Hrkalovićka na Voždovcu.

Zanimljivo je da je Kovačević državljanin Crne Gore koji je 2018. godine podneo zahtev za državljanstvo Srbije kada je Hrkalović bila državna sekretarka MUP-a i koja je, prema našim saznanjima i urgirala za Kovačevića, ali je u međuvremenu smenjena.

U februaru ove godine, dakle kada je na čelu MUP-a Aleksandar Vulin, odbijen je zahtev Kovačevića za prijem u državljanstvo Srbije.

Kako nezvanično saznajemo Vladimir Kovačević Kovač danas je u popodnevnim časovima na lični zahtev dao izjavu u policijskoj stanici. Tom prilikom izjavio je da ministra Vulina ne poznaje i da ga je prvi put video upravo na pomenutom koncertu kada se i fotografisao sa njim.

Kako saznajemo Kovačević je u policijskoj stanici kazao da je u jednom trenutku tokom koncerta primetio da pored njega prolazi ministar Vulin i da ga je kao javnu ličnost zamolio da se slikaju, na šta je ministar pristao, dok je fotografiju napravila Kovačeva drugarica.

Autor: