AKTUELNO

Policija je obavila uviđaj dok je hitna pomoć konstatovala smrt kod nesrećnog muškarca.

Vozač "renoa" starosti oko 50 godina poginuo je, dok je suvozač, ženska osoba, teže povređena u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na Ibarskoj magistrali.

Kako nezvanično sazanjemo nezgoda se dogodila oko 15.10 sati u smeru ka Čačku na oko kilometra od groblja Orlovača kada su se sudarili se automobili marke "reno" i "sitroen".

Foto: Instagram.com/moj_beo_grad

- Navodno je "reno", koji je išao u smeru ka Čačku, pokušao da uradi polukružno okretanje. Tada se "citroen" koji se kretao u istom smeru zakucao u njega. Od siline udarca reno je sleteo s puta. Muškarac, vozač iz automobila marke "reno" nastradao je na licu mesta, dok je devojka koja je bila njegov suvozač starosti oko 25 godina teško povređena. Inače, na tom delu puta je puna linija - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da su u "sitroenu" bila dvojica muškarca i oni su, kako nezvanično saznaju mediji, povređeni i prevezeni su u Urgentni centar.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

Kako je došlo do nesreće biće utvrđeno istragom koja je u toku. Policija je obavila uviđaj dok je hitna pomoć konstatovala smrt kod nesrećnog muškarca.

Podsetimo, pre nekoliko dana u blizini mesta gde je se dogodila ova nesreća poginuo je bračni par u čiji je automobil udario kamion.

#Ibarska magistrala

#Saobraćajna nesreća