AKTUELNO

Jezivi detalji slučaja koji je zgrozio Srbiju.

Goran (30) iz mesta Zablaće kod Čačka pretukao je prethodne noći svoju suprugu Nikoliju, i tom prilikom je teško povredio. On je, prema rečima zdravstvenih radnika, motkom na kojoj je bio zakucan ekser tukao suprugu do iznemoglosti.

- Samo molim Boga da mi preživi snaha koju je nažalost moj sin Goran noćas pretukao skoro nasmrt - kaže Stoja Vučković iz Zablaća kod Čačka, majke nasilnika koji je krvnički pretukao suprugu.

Prema njenim rečima Goran će najverovatnije nakon zadržavanja koje mu je određeno biti sproveden na lečenje u nadležnu ustanovu zatvorenog tipa.

- Nije se slagao sa suprugom, ali su nastavili da žive skupa jer imaju četvoro dece - kaže Stoja.

Kroz suze priča da je njen sin noćas krvnički tukao suprugu Nikoliju, a kada je htela da odbrani snahu počeo je da udara i nju.

- Nisam htela da se mešam u njihov brak, a i prilikom prethodnog incidenta od sina sam dobila dva šamara - ogorčeno navodi.

Stoja kaže da nije bila sposobna da u svojoj kući i dvorištu gleda horore koje je Goran izazivao, uglavnom, u alkoholisanom stanju, a da ne reaguje.

- Sinoć su bili na veselju, a kad su došli počela je svađa i tuča. Njegovo nasilje i postupke ne opravdavam i morala sam da zaštitim snahu. Sasvim je sigurno da je Goran psihički nestabilna ličnost bez obzira na alkohol - ispričala je Stoja.

Kaže da je trenutno veliki napor odgajati četvoro dece jer ima i drugog i to bolesnog sina na svojim plećima.

- Imaju dve devojčice i dva dečaka. Verujte, nemam više snage da pričam, jer nisam spavala celu noć, danas čuvam unuke, a ni sama ne znam koliko sam udaraca po nogama dobila od Gorana - zaključila je Stoja Vučković dodajući da su joj u Centru za socijalni rad obećali pomoć za desetak dana.

Prema rečima izvora iz policije, njihova služba je nebrojeno puta intervenisala zbog nasilja u ovoj porodici.

- Njemu treba odrediti dugu zatvorsku kaznu, a potom lečenje - kaže izvor iz Policijske uprave Čačak.

Goran Vučković, podsetimo, pretukao je noćas svoju suprugu tako što je uzeo motku na kojoj je bio ekser i udarao je do iznemoglosti. Nesrećna žena je bila totalno dezorjentisana i prevezli su je na Urgentno odeljenje čačanske bolnice odakle je prebačena na intenzivnu negu.

#Nasilje

#Čačak