AKTUELNO

Tridesetdvogodišnji Leskovčanin teško je povredio svog oca, starog 68 godina, a nesrećni čovek je podlegao povredama koje su mu nanete udarcem sekirom u glavu.

Do napada je došlo, u petak nešto pre 17 časova, posle rasprave u dvorištu njihove porodične kuće na periferiji Leskovca kada je sin, prema nezvaničnim informacijama, potegao sekiru i njenom oštricom udario oca u potiljačni deo glave, prenose Novosti.

Žrtva je neko vreme navodno davala znake života, ali su povrede koje je zadobila bile takve da joj nije bilo pomoći, pa je nesrećni čovek od posledica ranjavanja preminuo.

U policiji je potvrđeno da je u toku uviđaj na licu mesta. Za sada nisu poznati detalji tragičnog epiloga ovog događaja koje će tužilaštvo kvalifovati tek posle prikupljanja svih informacija neophodnih za takvu odluku.

Inače, porodična tragedija se dogodila u leskovačkom naselju Slavka Zlatanovića.

Komšije su navele da su u to vreme najpre čule svađu, a potom udarac tupim predmetom i vrisak ženskog glasa.

– Oni su se svađali u dvorištu oko nečega, otac je bio veoma besan pa je sina gađao ciglom. Međutim, ovaj se okrenuo, zgrabio sekiru koja je bila na dva metra od njega, zamahnuo i udario ga u glavu – ispričao je izvor, piše Blic.

Dodao je da je na mestu zločina zatečen stravičan prizor. Đorđe B. je bio u lokvi krvi sa razbijenom glavom. Njegova žena i drugi sin su ridali nad njim, a osumnjičeni je malo dalje sedeo i držao svoju glavu u rukama, kazao je izvor.

Ekipa hitne pomoći je pozvana, ali je lekar je mogao samo da konstatuje smrt.

Inače, reč je o četvoročlanoj porodici odnosno o roditeljima i dvojici sinova, koja se nedavno doselila u ovaj siromašan kraj Leskovca.

Prema navodima komšija, to nije prvi slučaj svađe.