AKTUELNO

Dečaci od kojih najstariji ima 10 godina mislili su da im je majka povređena, a za oca nisu ni pitali jer su bili ljuti na njega.

Sinovima Olge Lovrić, koju je suprug Milan ubio u sredu, udarajući je kamenom po glavi, a zatim i sebi presudio skokom pod voz, saopšteno je da su ostali bez roditelja.

Dečaci M. L. (3), A. L. (8) i O. L. (10), koji su prisustvovali jezivoj sceni kada je njihov otac delom betonskog ivičnjaka udarao njihovu majku ispred Centra za socijalni rad, mislili su da je ona povređena i da je u bolnici, dok za oca nisu ni pitali, jer su ljuti na njega pošto im je napao mamu.

Deca su od srede sa bakom, Olginom majkom, koja će najverovatnije dobiti starateljstvo nad njima.

Pročitajte još: NAD KRVAVOM PORODIČNOM DRAMOM PLAČE CELA SRBIJA: Sinovi još ne znaju da im je OTAC UBIO MAJKU!

Sinovima Olge Lovrić, koju je suprug Milan ubio u sredu, udarajući je kamenom po glavi, a zatim i sebi presudio skokom pod voz, saopšteno je da su ostali bez roditelja.

- Konsultovani su stručnjaci kako je najbolje da im se saopšti šta se dogodilo, kako da najbezbolnije prihvate. Deca su za sada dobro prihvatila, koliko je to moguće - pričaju Olgini prijatelji.

Milan Lovrić, koji je imao zabranu prilaska suprugi Olgi i deci, dečake je mogao da viđa samo sat vremena nedeljno, u kontrolisanim uslovima u prostorijama Centra za socijalni rad.

Porodica i prijatelji ubijene tvrde da nikakav povod nije prethodio zverskom činu, već smatraju da je u pitanju dugo planirano ubistvo.

Pročitajte još: ŠOK! Nećete verovati ko je čovek koji se BACIO POD VOZ na Tošinom Bunaru

- Olga se plašila svog muža, zbog čega je kupila ženku dobermana, koju je svuda vodila sa sobom. Međutim, u sredu je nije povela, jer je išla u državnu ustanovu, mislila je da je tamo zaštićena. Pretpostavljamo da je to bio deo Milanovog plana, računao je na to da je ona opuštena jer ide u Centar, gde bi trebalo da bude bezbedna. Kada se završio njegov susret sa decom, on se verovatno sakrio i čekao da ih Olga smesti u automobil. Onda se pojavio i pred njima je ubio - pričaju Olgini prijatelji.

Foto: Facebook

Očevici su ispričali da je napadač, nakon što se susreo sa nesrećnom ženom, pretio da će je ubiti, a ubrzo počeo da je udara kamenom u glavu, i to sve naočigled prestravljene dece koja su pokušavala da ga spreče i preklinjala da prestane.

Nasilni muž je nakon krvavog napada mirno odšetao niz ulicu kao da se ništa nije dogodilo, a policija je odmah krenula u potragu za njim. Međutim, nekoliko sati kasnije Milan je izvršio samoubistvo skokom pod voz na stanici Tošin bunar u Novom Beogradu.

Lovrić je više puta privođen zbog nasilja u porodici, a zbog napada na najstarijeg sina proveo je godinu i po dana u zatvoru. On je tokom devedesetih bio na ratištu u Hrvatskoj, a lekari su utvrdili da pati od posttraumatskog sindroma.

#Majka

#Otac

#Ubistvo

#deca

'