AKTUELNO

Dule Savić bio je jedan od nekoliko prijatelja koji su dočekali Miku Aleksića u njegovom stanu na Vračaru, nakon što mu je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo pritvor i odredio mu kućni pritvor uz nanogicu.

U medijima su se pojavile i fotografije glumice Milene Radulović na bazenu sa Mikom Aleksićem, a Savić kaže kako jutros prvi put vidi te fotografije. Savić, na ivici suza, gostujući u jutarnjem programu "Novo vikend jutro" kod Jovane Jeremić otkrio je i šta mu je Mika prvo rekao kada su se videli posle 8 meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Te fotografije prvi put sada vidim. Prvo što mi je rekao bilo je: "Gde si, Duki moj?". Ja uvek stojim uz prijatelja, pod jedan. Morate se boriti, nije to samo Mika. Taj napad i afera je osmišljena, ne samo kod nas, nego i u nekim prostorima van naše države. To je opasno, u tu priču je pridodat Lečić, Petnica... Mika je najgore prošao - kaže Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Savić dodaje i kako je Mika čovek koji nema dlake na jeziku, ističe i kako je mentalno jak, kao i da je imao najveću podršku od prijatelja i supruge Biljane.

Mika je čovek koji nema dlake na jeziku. Kako je on izdržao ovih osam meseci? Gde 4 meseca imate 40 stepeni, vi ste slabijeg zdravlja, izdržati to mogao je samo ko je mentalno jak i imao je podršku prijatelja, supruge Biljane, kojoj nije bilo lako. Nju su gurali u priču da je ona saučesnik u tome. Sve su činili da se okrene protiv njega. Ona je na delu pokazala veliku ljubav - dodaje Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

BJELOGRLIĆ HTEO DA SNIMA SERIJU "UČITELJ" SA MILENOM RADULOVIĆ U GLAVNOJ ULOZI!

Savić je zatim rekao i kako je Dragan Bjelogrlić želeo da snima seriju "Učitelj" u kojoj bi Milena Radulović igrala samu sebe, a zatim su, kako Savić tvrdi, rekli da novinari to izmišljaju.

Bjelogrlić je hteo da snima seriju u kojoj glumi Milena samu sebe, serija bi se zvala "Učitelj", a onda su izašli u medije i rekli kako su to novinari izmislili. Mika je optužen da je silovao na frižideru. Utorkom, valjda... Pokazalo se u istrazi da je nemoguće to i to je odbačeno. Priča se tog momenta završava. Boga samo molim da suđenje bude otvoreno za javnost. Ko je ovde žrtva? Da li je to dokazano? A šta ako je Mika žrtva? Upropašćen je život nekih ljudi, najviše njegov i Biljanin - kaže Savić.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Savić kaže i da Mika sada izgleda, kako je naglasio, "imperijalno", a za kraj gostovanja ponovio je i kako fotografije koje su se danas pojavile u medijima prvi put vidi. Rekao je i kako će Aleksić, prema njegovim uverenjima, biti sto posto oslobođen.

Biće sto posto oslobođen - zaključio je Savić tokom gostovanja na TV Pink.

Autor: S. K.