AKTUELNO

Sportski novinar Milan Bošković (46), koji je navodno priveden zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Jelenu Bošković u stanu na Novom Beogradu istakao da se pita "kako je moguće da prijava postoji".

Bošković je nakon objavljivanja informacije o porodičnom nasilju u prvoj izjavi za medije nekoliko puta ponovio da je šokiran, ali je izbegavao konkretan odgovor na pitanja šta se desilo između njega i supruge i da li je počinio delo nasilja u porodici.

- Ako ja večeras vodim svoje dete na utakmicu, i ako imam dobar odnos sa svojom bivšom suprugom, ne vidim kako je moguće da prijava postoji - rekao je Bošković za Kurir.

Podsetimo, pojavila se informacija da je Bošković priveden zbog sumnje da je navodno pretukao svoju suprugu u stanu na Novom Beogradu.

- Ja sam šokiran navodima. Ja sedim u kafiću. Šokiran sam i ne znam zašto se time bavite - rekao je Bošković.

Nakon nekoliko minuta Bošković je želeo da dopuni svoju izjavu.

- U pitanju je lažna prijava za nasilje koja se nikada nije desila niti će se desiti. Večeras dete vodim na utakmicu,a dete će ona da pokupi iz škole. Ta prijava je odmah odbačena. Ne postoji nikakav osnov. Lažna je. Ja sam se inače razveo - naveo je Bošković.