AKTUELNO

Poznatom sportskom novinaru Milanu Boškoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici.

- U jutarnjim časovima suprugu je bez ikakvog razloga, pred maloletnim detetom, Milan prvo vređao. zatim je u jednom momentu prišao i ona mu je prstima prošla kroz kosu, jer je znala da će to da ga povredi, jer kosu navodno presadio. On je tada cipelom gađao zenu u glavu. Ona se okrenula i otišla u kupatilo, ali je Milan krenuo za njom i gurnuo je. Ona je pala u kadu i on joj je udario par šamara, i potom je pokušala da ga odgura iz kupatila, dok je on u sobi legao na nju da bi je navodno smirio - navodi izvor za Pink.rs

Kako dalje objašnjava, žena je imala samo jednu vidljivu masnicu na levoj ruci i upućena je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije eventualnih povreda.

- Nije bilo pretnji po život i telo - navodi dalje izvor i dodaje:

- Milan Bošković je negirao da je Jelenu gađao cipelom, već da je ona njega počupala za kosu a zatim ju je odgurnuo. ona je sela na kadu i tada ga je grebala. On ima povredu na desnoj ruci, upućen je u zdravstvenu ustanovu zbog konstatacije povreda - zaključuje se.

Podsetimo, Boškovića je za nasilje u porodici prijavila supruga koja je zbog togincidenta došla lično u policijsku stanicu.

O svemu je obavešteno Treće osnovno tužilaštvo, koje je, pošto je urađena procena rizika, naložio da se Milanu Boškoviću odredi zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici. Pismenim putem obavešten je Centar za socijalni rad. Motiv događaja su, kako je saopšteno narušeni porodični odnosi.