AKTUELNO

Nagovorio je dečaka da svrate do njega, gde ga silovao u nekoliko navrata.

Stefan S. (40) iz Smederevske Palanke uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je u noći između 12. i 13. jula silovao 14-godišnjeg dečaka iz komšiluka.

Monstrum je te noći sa dečakom i njegovim ocem bio na slavi kod zajedničkog prijatelja u Palanci. Međutim, dečakov otac se brzo napio i otišao kući, a Stefan je poveo naivnog dečaka do svoje kuće i tamo ga celu noć silovao.

Izvor iz istrage kaže da je dečak krajem prošle nedelje smogao snage da se požali starateljima, jer ne živi sa ocem, i nasilnik je uhapšen.

- U pitanju je dečak iz narušene porodice, koji je zbog zanemarivanja po svemu sudeći malo zaostao u razvoju, zbog čega o njemu sad vode računa staratelji, koje su mu odredile nadležne socijalne službe. Igrom slučaja, Stefan, taj dečak i njegov otac zatekli su se na slavi kod zajedničkog prijatelja. Pošto se dečakov otac napio i u jednom trenutku otišao, osumnjičeni je ponudio dečaku da se zajedno vrate kući - priča izvor upućen u ovaj slučaj.

Pročitajte još: NOVA TUČA TURISTA NA ZAKINTOSU! Povređena dvojica Švajcaraca u sukobu sa Srbima!

Naivni dečak je pristao i krenuli su peške ka ulici u kojoj obojica žive.

- Stefan je usput nagovorio dečaka da svrate kod njega kući. Čim su stigli tamo, Stefan je nasrnuo na dečaka, skinuo ga golog i silovao ga u više navrata - navodi naš izvor.

Nesrećni dečak požalio se staratelju na bolove, a potom mu je ispričao šta mu se desilo kod Stefana. Alarmirana je policija, a dečak je otišao na lekarski pregled.

- Utvrđeno je da je dečak zadobio višestruke povrede na rektumu, nastale nasilnom penetracijom. Stefan je potom priveden i zadržan, a na saslušanju kod tužioca branio se ćutanjem. Tereti se za obljubu maloletnika, a policija i tužilaštvo nastavljaju istragu u ovom slučaju - objasnio je naš sagovornik.

#Dečak

#Silovanje

'