AKTUELNO

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije privedena je danas zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića kog je likvidirala grupa Velje Nevolje.

Opšte je poznato da se Hrkalovićeva često ranije oglašavala na Instagramu, a samo nekoliko nedelja pre hapšenja poslala je, kako mnogi smatraju, misterioznu poruku.

Iako je uglavnom u nekim ranijim postovima bivša državna funkcionerka citirala Bukovskog, tada to nije bio slučaj. Ona je tada objavila tri fotografije uz opis, "Ma, je li tako?".

Foto: MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA REPUBLIKE SRBIJE/TV PINK PRINTSCREEN

Međutim, na poslednjoj fotografiji se krije i poruka, za koju se može protumačiti je da bivša državna sekretarka u MUP Srbije poslala tajne poruke. Naime, ta fotografija je okrenuta naopako, a uz nju i poruka:

Hajde, na primer, da posmatramo sve naopako.

Podsetimo, ime Dijane Hrkalović u medijima je počelo da se pominje nakon što je buknula afera "Prisliškivanje" čija je meta bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u kojoj je Hrkalovićevoj pripisana centralna uloga.

Takođe, Hrkalovićeva se pominje i u vezi sa hapšenjem kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, pošto je ona označena kao neko ko je u MUP obezbeđivao logističku podršku i zaštitu kriminalnom gangu.

Inače, stručnjaci smatraju da se iza naizgled bezazlenih citata koje Hrkalovićeva objavljuje na društvenim mrežama, zapravo kriju poruku upućene kriminalcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno se vidi kome ona šalje misteriozne poruke, ili navijačima ili nekim njenim simpatizerima koji su iza rešetaka, odnosno kriminalcima - naveo je svojevremeno kriminolog Božidar Spasić.