AKTUELNO

Dvojica muškaraca koje je osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Goran Džomić, označio kao saučesnike u zločinu su rođena braća K.M. i K.M. iz okoline Niša.

Njih dvojica su dobro poznati policiji i imaju debeo dosije. Najčešće su dovođeni u vezu sa dilovanjem narkotika. Bije ih loš glas i zbog toga su čak i menjali imena, najverovatnije da bi prikrili brojna krivična dela koja su počinili.

Oni su privedeni u efikasnoj akciji policije koja je sprovedena tokom jučerašnjeg dana i zasad nije poznato kakvu su tačno ulogu imali u brutalnom zločinu, ali prema saznanjima iz istrage većim delom svog "priznanja" Goran Džonić optužo je upravo braću iz okoline Niša da su ga ucenom i pretnjama naterali da "okrvavi ruke" i učestvuje u surovoj likvidaciji svojih rođaka.

Jedan od njih hapšen je 2011. godine, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi.

Njegov zadatak je bio da iz luka u Holandiji i Belgiji, uz saučesnika, prebaci drogu do Švedske gde je bilo krajnje odredište.

Kakva je njihova uloga u zločinu pokazaće istraga.