AKTUELNO

Meštani su u šoku.

Telo mladog frizera Stefana Mihajlovića (26) pronađeno je juče u Južnoj Moravi,u selu Sušica. Ova tragedija ponovo je zavila u crno selo Sušica u kom se pre nekoliko dana desilo i ubistvo u kom je nestao još jedan mladi život

Potvrđeno je da na telu nema tragova nasilja, a kako nezvanično saznaju beogradski mediji, smrt je nastupila gušenjem. Ispituje se da li je Mihajlović doživeo epileptični napad ili mu je pozlilo iz nekog drugog razloga.

- Stefan je bio stravstveni pecaroš, a u Brijanovoj ulici u Krušvcu pre četiri godine otvorio je frizerski salon "Stefan stajling". On je protekle zime ostvario veliki uspeh na Otvorenom šampionatu frizera u Beogradu. Bio je pobednik u kategoriji muške frizure za venčanje i drugi u kategoriji muške frizure za svadbeni dan-pričaju komšije iz Brijanove ulice.

Podsećamo, telo nesrećnog mladića pronašao je jedan meštanin Stevanca, koji je i prijavio slučaj policiji.

- Stefan je na pecanje otišao ujutru oko 5 sati. Rođak koji nam je javio za tragediju rekao nam je da je pronašao njegove štapove i da Stefan nije ni stigao da zabaci udicu – izjavila je Stefanova baka Radmila.

Pročitajte još: CRNI UTORAK U SRBIJI: Utopio se mladić u Južnoj Moravi

U komšiluku Stefanovog frizerskog salona saznajemo da je on prethodnog dana slavio rođendan svoje supruge Dušice.

- Da, upravo su prethodnog dana proslavili Dušičin rođendan. Radovao se svemu, a najviše svojoj maloj devojčici. Izuzetan mladić, pun snage i pozitivne energije, pun života. Upravo su trebali da se presele u kuću koju su kupili i ovih dana renovirali u Bivolju. Mnogo nam je žao tog momka. Eto, čim sam jutros došla na posao, najpre sam na njegova vrata stavila belu ružu i čašu "guarane", koju je voleo da pije- priča komšinica Marina.

Komšije dodaju da su jako potresene smrću ovog mladića koji se nedavno oženio i dobio ćerkicu.

- Prekjuče nam je pričao kako je srećan što se skućio sa Duškom i ima predivnu ćerkicu, a sada ga nema - komentarišu komšije.

Stefan će biti sahranjen u četvrtak na groblju u Sušici.

#Kruševac

#Reka

#Telo

'