AKTUELNO

Povodom najnovijih detalja, koje je u slučaju Dijane Hrkalović izneo njen nekadašnji saradnik, Direktor Srpskog Telegrafa Saša Milovanović ističe da je ovo još jedna, u moru izjava ljudi, koji su konačlno rešili da progovore i iznesu sve što je Dijana radila tokom svog rada pri MUP.

Kako je Milovanović istakao, ovo je strašno i jezivo svedočenje koja svedoči o tome da je vrh policije zašao u duboki kriminal.

- Imamo i direktora policije, koji kad nešto zazna ćuti, ili se pravi da ne zna. Dakle, imali smo celu policiju koja je poslovala sa klanom. sa jedne strane konkurenciju klana su sklanjali s aulica, a opet su se mešali u politiku. Oni su radili nezakonite stvari, da bi prikrrivali kojom su se vrstom ozbiljnog kriminala bavili - dodao je Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, o paralelnim centrima za prisluškivanje govorilo se pre nekoliko godina, a kako je istakao, za jedno mesto mediji odlično znaju.

- Imali ste otgnut vrh policije, koji se bavio kriminalnim potrebama. Imali ste svakodnevno i stvaranje nekih paralelnih prislušnih agencija. I ovo su stvari koje bi trebale da dovedu do nekih višedecenijskih robija - navodi Milovanović.

Kako je Milovanović istakao, postojala su tri nivoa na osnovu kojih bi Vučić bio svrgnut sa vlasti, a to su ubistvo, potom prisluškivanje, a onda i lažna afera povodom brata predsednika Srbije.

Milovanović je dodao da je, povodom prebijanja Andreja Vučića saradnik Dijane Hrkalović otkrio da ga je, iako je znao za plan napada na Vučića, sprečila d auradi tako nešto, što je jedan od ključnih dokaza da je u pitanju bila organizovana kampanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Advokat Svetozar Vujačić ističe da je pre pet meseci, i sam izjavio da je ministra Aleksandra Vulina samo Bog poslao da spase ovu zemlju od propasti.

- Njima je bio cilj da ubiju Vučića, i to je bilo osmišljeno od strane Dijane sa njenim timom, velja ide u Podgoricu, donosi snajper, pa konekcija sa Zvicerom, pa se ide u banatski brestovac, pa se vežba, a kada se sve tu uveže, sve je jasno - rekao je Vujačić.

Vujačić dodaje, da je ubijen predsednik Srbije, Srbija se nikada ne bi povratila, i kako podvlači, to je bio jedini cilj ove kriminalne strukture, jer kako objašnjava, oni nisu znali za drugi način na koji bi ga skinuli sa vlasti.

Autor: