AKTUELNO

Aleksa Stanković (21) iz Sombora nestao je pre dva dana, a porodica i prijatelji apeluju na sve koji dođu do bilo kakve informacije da ih kontaktiraju na broj telefona 0605399700.

Prema navodima porodice u trenutku nestanka, mladić je na sebi imao crnu jaknu, crnu trenerku i pantalone iste boje.

– Poneo je sva dokumenta, neophodne stvari, videli smo da nema torbe. Kod sebe je imao oko 200 evra. Društvo nema, nigde ne izlazi, ne pije, ne puši. Ima samo virtuelne prijatelje, igra igrice, ali sve je izbrisao iz kompjutera, jer se dobro razume. Takođe, dobro priča i engleski jezik. U kompjuteru je nakon nestanka ostavio poruku da ga niko ne zove, niti traži i da će se vratiti ako mu se “tamo ne svidi”.

Sestra je dodala da se pred sam nestanak Aleksa ponašao uobičajeno, te da nisu mogli da uoče promenu u njegovom ponašanju. Nikoga od virtuelnih prijatelja posebno nije pominjao, a znao je da ostvaruje čest kontakt sa njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice.

Od trenutka nestanka porodica je dobila informaciju da je viđen ispred zgrade, što su potvrdila dva očevica, a nakon toga mu se gubi svaki trag. Policiji je prijavljen nestanak, a službenici uveravaju porodicu da će njegov identitet staviti na poternicu, kako ne bi mogao da izađe iz zemlje.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Aleksi Stankoviću javite se na gore pomenuti broj telefona i pomozite porodici u potrazi.