AKTUELNO

Periša je u noći između 30. i 31. decembra bio u provodu sa drugovima u popularnoj beogradskoj diskoteci.

Sadržaj sa snimaka sigurnosnih kamera kluba “Gotik”, gde je pre četiri dana nestao hrvatski državljanin Matej Periša (27) je otkriven, prenosi Informer.

Periša je u noći između 30. i 31. decembra bio u provodu sa drugovima u popularnoj beogradskoj diskoteci “Gotik”, međutim u jednom momentu je ustao i napustio klub. Njegov izlazak iz kluba snimljen sigurnosnim kamera, a izvor otkriva šta se na tim snimcima vidi.

– Matej je odjednom panično ustao i istrčao iz kluba. Delovalo je kao da od nekoga beži, međutim na snimcima se jasno vidi da ga niko ne juri. On je mahnito jurio ka reci, ali se od magle ne vidi da li je uleteo u Savu ili ne. Na snimku je taj deo potpuno nejasan. Uleteo je u maglu i od tog momenta mu se gubi svaki trag – rekao je izvor.

Nestanak mladića iz Hrvatske potresa ceo region. Ovaj slučaj je obavijen velom misterije jer nikome nije jasno kao je Matej nestao tek tako. Njegov otac Nenad Periša, doputovao je juče u Beograd kako bi direktno od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova mogao da dobija informacije o svom sinu. Rečna policija već dva dana pretražuje Savu jer se sumnja da je Matej upao u reku.

Autor: