AKTUELNO

Prijatelji Mateja Periša napustili su sinoć Beograd i vratili su se prvo u Zagreb, gde će jedan od njih preuzeti Matejev automobil i kojim će se s još jednim autom vratiti u Split.

Naime, kako je rekao Matejev otac Nenad Periš, koji je i dalje u Beogradu, mladići su došli automobilima do Zagreba gde su iznajmili kombi i nastavili put za Beograd gde su planirali doček Nove godine, prenosi hrvatski portal Jutarnji.

I dalje traje intenzivna potraga za Splićaninom, a njegov otac je još rekao kako je i upozoravao Mateja da je Beograd, osim što je poznat kao grad dobrog provoda, grad u kojem bi ga mogle snaći i opasnosti ako uđe u loše društvo.

Međutim, Matej je ipak odlučio da krene na put. Koliko je ocu poznato, to mu je bio prvi put da je Novu godinu planirao da čeka u Beogradu.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Foto: Tanjug

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom.

Autor:

#Matej Periš

#Nenad Periš