AKTUELNO

Sandra S., isceliteljka sa bogatim iskustvom, kako su o njoj svojevremeno pisali hrvatski mediji, navodno se javila hrvatskoj policiji jer "vidi mnogo detalja" o nestalom Splićaninu Mateju Perišu za kojim se u Beogardu traga već devet dana.

Ona se hrvatskoj policiji prijavila da kao vidovnjak ima navodnu sposobnost da pukim gledanjem u fotografiju Mateja Periša na daljinu može da "vidi" šta mu se dogodilo kobne noći i "gde je sada", prenosi Blic.

Foto: Instagram.com/matejperis

Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi: bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku ušao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija - navodno je policiji napisala Sandra S.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović, Tanjug

U jednom intervjuu za hrvatske medije, Sandra je kazala da isceljuje ljude od bolesti, negativnih emocija reikijem i šamanizmom, kao i da je u Australiji završila za reiki mastera, a od starih Aboridžina je učila šamanizam. Kako je kazala u tom intervjuu, imala je brojne klijente, među kojima su i poznate ličnosti iz Hrvatske i Holivuda, a svoj dar je nazvala "blagoslovom i prokletstvon".

Foto: Alo.rs, Privatna arhiva

ja ovo nisam odabrala. Imam vizije i kada želim i kada ne želim. Povezana su ne samo s ličnim pričama ljudi, već i s događajima koji će se dogoditi u svetu. Videla sam na primer mnogo ranije da će Australija goreti ili da će na Tajlandu biti cunami. Nekada mi je to sve veliki teret. Pogotovo kada vam ljudi ne veruju - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen