AKTUELNO

Bivši obaveštajac Ljuban Karan komentarisao je nestanak Splićanina Mateja Periša, pa je tako između ostalog rekao kako su dolazak mladića u Beograd bez devojaka i eventualno droga - krivci za sve.

Podsetimo, danas je deveti dan potrage za nestalim Matejem koji je u Beogradu poslednji put viđen u noći između 30. i 31. decembra u Beton hali. Kako su ranije rekli sagovornici Pinka, policija je prečešljala celo korito reke Save u Beogradu gde ništa nije pronađeno.

Foto: MUP RH, PRIVATNA ARHIVA/Pixabay.com/Pink.rs/S. Kuvekalović

Karan se osvrnuo i na reči Matejevog oca Nenada koji je izjavio kako je njegov sin sportista, ipak bivši obaveštajac smatra da to nije olakšavajuća okolnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nekog uverenja da sam taj provod dolaksa u Beograd, bez devojaka, da su alkohol i eventalno droga krivci za sve. Sve se svelo na piće i opijate. Ne mislim da je olakšavajuća stvar što je sportista. Moguće da mu je neko poturio u toj gužvi ili nagovorio da proba - rekao je Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

U medijima se tokom prošle večeri pojavila i izjava proročice, koja se javila policiji u Hrvatskoj i navodno rekla kako je Mateja videla povređenog u jednom tunelu. Karan kaže da je tužno što neko koristi tragediju porodice za ličnu promociju.

Tužno je i žalosno da neko koristi tagediju porodice koja junački izdržava ovu kompletnu situaciju, za ovakve priče. I neko se javlja sada, radi neke svoje lične promocije - dodao je Karan.

Autor: S. K.