AKTUELNO

Otac i rođaci Miloša Srebrića - Flekice u šoku su zbog informacije da je možda on ubio Kristinu Kaplanović.

- Ako je moj Miloš ubio tu devojku na pumpi, treba da odgovara koliko god da kažu - rekao je svojoj rođaci otac uhapšenog Miloša Srebrića (35), koga sumnjiče za ubistvo radnice na pumpi Kristine Kaplanović (20) pre tri meseca.

Foto: Informer

Rođaka kojoj se poverio Milošev otac je, kako kaže, i sama saznala za Miloševo hapšenje iz medija.

- Prva informacja koju sam čula bila je da je uhapšen ubica. Prekrstila sam se i rekla bogu hvala, jer i ja imam decu. Onda sam se šokirala kad su objavili Miloševo ime. Nisma mogla da verujem da je on bio u stanju da tako nešto uradi. Imao je problema sa zakonom, ali se smirio. On i žena čekaju bebu u septembru - priča rođaka.

Nakon hapšenja, čula se sa Srebrićevim ocem.

Pročitajte još: RASPISANA POTERNICA! Evo ko je čovek za kojim se traga zbog ubistva SRBINA u Beču

- Rekao mi je da su mu nekoliko puta pretresali kuću zbog Miloša, kao i da je on za ova tri meseca više puta bio kod njih na selu. Saznanje da se Miloš sumnjiči za ubistvo te devojke totalno ga je dotuklo. Plačući mi je rekao da, ako je to zaista uradio, treba da odgovara koliko god da je potrebno - prepričava razgovor rođaka za beogradske medije koja je istog mišljenja da Miloš treba da odgovara.

- Nema opravdanja, ako ju je ubio, mora da odgovara! Ne smem ni da zamislim u kakvom su stanju njeni roditelji. Pa i on u septembru treba da postane otac, pričao je da je moguće da mu žena nosi devojčicu. Eto, i on će imati ćerku - rekla je ona.

#Benzinska pumpa

#Otac

#Ubica

'