AKTUELNO

Ivan je svog oca Sašu, navodno, ubio u subotu, na balkonu stana, posle žestoke svađe.

Ivan Grujić (27), koji se sumnjiči da je na terasi stana u Vrnjačkoj Banji nožem ubio svog oca Sašu (52), naočigled svoje majke, gostiju kafića ispod njihovog stana i prolaznika, tokom saslušanja u policiji rekao je da mu "otac nije dao da živi svoj život".

Kako se saznaje, on je na saslušanju rekao samo da mu je otac "stalno prebacivao i dobacivao" i da je "uvek bio nezadovoljan".

Ivan je svog oca Sašu, navodno, ubio u subotu, na balkonu stana, posle žestoke svađe.

- Sve se izdešavalo za dva minuta na balkonu. Vriska majke, koja pokušava da spreči sina, jauci čoveka koji zapomaže da mu neko pomogne i njegove reči koje neću zaboraviti nikada: "Pomozite mi ljudi, ubi me!" Dva minuta i kraj! Strašna tragedija - ispričao je za Blic jedan od očevidaca monstruoznog ubistva.

Kako se saznaje, u trenutku ubistva u stanu su bili i Sašina supruga i deda koji je sa njima živeo.

Pročitajte još: POLICIJA MOLI ZA POMOĆ: Nestala JOVANA (18)! Potraga traje već SEDAM DANA! (FOTO)

Lekari su u kraljevačkoj bolnici pokušali reanimacijom da povrate Grujića, ali mu nije bilo spasa.

Kako komentarišu komšije, Ivana su u Vrnjačkoj Banji slabo poznavali jer je živeo povučenim životom, kao i njegova porodica.

Međutim, kako se saznaje, Ivan i Saša su imali neke nesuglasice i ranije, a uzrok zločina je možda bio upravo to što Ivan nije radio.

- Grujići su pre izvesnog vremena kupili kuću i plac ustupili investitoru koji je napravio zgradu. Dobili su stan i lokal u prizemlju u kom su držali kafić, a pre par godina su ga izdali. Mislim da je Saša bio ljut na sina jer ništa nije radio - priča jedan od komšija.

#Otac

#Ubistvo

#Vrnjačka banja

#sin

'